פררו הקימה מרכז חדשנות בסינגפור לחיזוק מעמדה כחדשנית

ג'יובאני פררו, יו"ר החברה: "מאז ומעולם חדשנות הייתה ערך עליון בפררו"
ג'יובאני פררו, יו"ר החברה: "מאז ומעולם חדשנות הייתה ערך עליון בפררו"

יצרנית הממתקים והשוקולדים פררו  (Ferrero) חנכה את  המרכז לחדשנות של פררו בסינגפור. זה מרכז החדשנות הראשון של החברה באסיה, שנועד לחזק את מעמדה של החברה כמובילת חדשנות בעולם, וירכז מספר פונקציות אסטרטגיות בתחום החדשנות, בתחומי הבריאות והתזונה, חומרי גלם חדשים, מו"פ מוצרים, תובנות צרכנים ופעילויות עתידיות.

הקבוצה השלישית בגודלה בעולם בתחום ממתקי שוקולד עם מותגים כמו נוטלה, פררו רושה, רפאלו, טיק טק, ומוצרי קינדר
הקבוצה השלישית בגודלה בעולם בתחום ממתקי שוקולד עם מותגים כמו נוטלה, פררו רושה, רפאלו, טיק טק, ומוצרי קינדר

במרכז, שנפתח בתמיכתה של המועצה לפיתוח הכלכלי בסינגפור (EDB), פועל צוות מומחים רב-תחומי מעולם מדעי המזון, ביוטכנולוגיה, תזונה, תובנות צרכנים, מדע חומרים ועיצוב, שיעסקו בקידום תהליך החדשנות. בחברה אומרים כי ההחלטה להקים את מרכז החדשנות של אירופה דווקא בסינגפור, נבעה ממיקומה האסטרטגי באסיה והיותה מובילה בקרב קהילת המחקר העולמית, הכוללת בין היתר את הסוכנות למדע, טכנולוגיה ומחקר (A*STAR) ואוניברסיטאות.

פררו החלה את דרכה ב-1946 בעיירה הקטנה אלבה במחוז פיימונטה שבאיטליה. כיום, עם מחזור כולל העולה על 10 מיליארד יורו, פררו היא בין מובילי השוק בתחום הממתקים, והקבוצה השלישית בגודלה בעולם בתחום ממתקי שוקולד, עם מותגים כמו נוטלה, פררו רושה, רפאלו, טיק טק, ומוצרי קינדר.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה