פרש קיטשן במהלך לאכילה ותזונה נכונה בסניפי הרשת

סדנאות עם השף יונתן גווילי ותזונאית הרשת רקפת אריאלי,התקיימו בעקבות יוזמת החקיקה לסימון ערכן הקלורי של המנות בתפריטי המסעדות ורשתות המזון

רשת בתי הקפה פרש קיטשן קיימה סדנאות אכילה ותזונה נכונה בסניפי הרשת.
הסדנאות הועברו ע"י יונתן גווילי, שף הרשת, המתמחה בבישול בריא ושילובי אוכל מעניינים, ורקפת אריאלי, דיאטנית קלינית ויועצת התזונה של רשת "פרש קיטשן"
הקונספט והתפריטים המגוונים של רשת "פרש קיטשן" נבנו בשיתוף שף המתמחה בבישול בריא, תזונאית ודיאטנית המבקרות את בסניפים ומעדכנות את ערכיו של התפריט.

ברשת "פרש קיטשן" אומרים כי ניתן לאכול אצלם מנה משביעה ומזינה עם 300-400 קלוריות בלבד.
לדוגמא:
ארוחת בוקר בריאות – 350 קק"ל – 2 ביצים לבחירה, גבינת שמנת, סלמון מעושן, אבוקדו, סלט ירקות טרי, ג'בטה מחיטה מלאה ומיץ טבעי
כריך סלמון נורבגי – 370 קק"ל – גבינת שמנת, סלמון מעושן, חסה עגבניה ובצל סגול
טורטיה מקסיקנית – 380 קק"ל – צ'יפוטלה, פלפלים קלויים, גבינת פטה, עגבניה וזיתי קלמטה
סלט שוק – 120 קק"ל – מלפפון, עגבניה, בצל סגול, נענע, פטרוזיליה, בצל ירוק, סלרי, גמבה, פלפל צהוב, צנונית וזיתים ירוקים
סלט צפתית – 200 קק"ל – גבינה צפתית, חסה, עגבניה, מלפפון, פלפל קלוי ושקדים קלויים
סלט קינואה אדומה – 270 קק"ל – קינואה אדומה, חסה, נבטים, חמוציות, גזר, קולורבי, רוטב רימונים ופיסטוקים קלויים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר