פשוט טעים

ספר חדש (ופשוט) מאת עורכת מדור האוכל של שבועון "לאשה", איילת הירשמן. הרעיונות הפשוטים המובאים בספר יעניקו לכם מיומנויות בתכנון רמאויות חסרות בושה על כמה מרכיבים מוכנים (כמו עוף בגריל מהסופר), כך שיהפכו תוך דקות למשהו מפואר עם מגע ביתי נכסף

פשוט טעים
250 מתכונים ביתיים וטעימים ממרכיבים זמינים לחיים קלים
איילת הירשמן
צילומים: גלעד וגיא
הוצאת ידיעות אחרונות – ספרי חמד
המחיר: 128 ש"ח



ספר חדש (ופשוט) מאת עורכת מדור האוכל של שבועון "לאשה", איילת הירשמן.
הרעיונות הפשוטים המובאים בספר יעניקו לכם מיומנויות בתכנון רמאויות חסרות בושה על כמה מרכיבים מוכנים (כמו עוף בגריל מהסופר), כך שיהפכו תוך דקות למשהו מפואר עם מגע ביתי נכסף.

בספר תמצאו מנות המתאימות לאנשים עובדים, שמשוועים למשהו טוב בסוף יום קשה. תמצאו גם אוכל בריא וטרי (בלי אבקות), שאפשר להושיב סביבו בצהרים עמוסים ילדים רעבים בכל גיל ולגרום להם אושר גדול.
יש גם מתכונים שיוכלו לשמש אתכם בגאווה כשאתם מארחים, אבל בוחרים לנוח קצת לפני, ולא להשתגע עד הרגע האחרון על הסירים.

מה בספר: תחילה היכרות עם המזווה של איילת הירשמן: כל מה שבאמת צריך שיהיה בבית כדי להכין בקלות ובמהירות אוכל טעים.
פרק האקספרס של הספר נקרא "אוכל טוב במהירות". הפרינציפ: חצי שעה, ומנות ראשונות, עיקריות ותוספות, וגם ארוחה שלמה – על השולחן; לאכול טוב כל יום – בישולים נינוחים, אלה שממלאים את הבית בריח בישול ביתי; פרק אוכל של ילדים; מדריך הגדוד – האכלת קבוצות גדולות שתוקפות את הבית: משפחה, חברים – או גם וגם. עוד בספר: מתכוני בוקר מתוקים ומלוחים, ארוחת פיקניק, מתכוני חגים, ומתוקים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר