פשטידת גבינה

מצרכים400 גרם בצק עלים, מרודד150 גרם גבינת שמנת עם בצל100 גרם גבינת קוטג` (או גבינה רזה) עם זיתים100 גרם גבינה מלוחה, (מרוסקת מעורבבת עם מעט פפריקה)1 ביצה טרופהשומשוםגבינה קשה, מגוררת אופן ההכנה1. פורשים את יריעת הבצק על שולחן. מחממים תנור ל – 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה).2. מחלקים בדמיון לשלוש רצועות אורך, ומניחים על כל רצועה גבינה אחרת.3. מקפלים את היריעה על המלית הראשונה, ממשיכים לגלגל לגלילה רחבה. אוטמים ומהדקים.4. מורחים בביצה בלולה במעט מים, בוזקים שומשום וגבינה מגוררת, מניחים בתבנית משומנת היטב ושולחים לתנור החם ל–40 דקות אפייה, או עד שמשחים ותופח.

מצרכים
400 גרם בצק עלים, מרודד
150 גרם גבינת שמנת עם בצל
100 גרם גבינת קוטג` (או גבינה רזה) עם זיתים
100 גרם גבינה מלוחה, (מרוסקת מעורבבת עם מעט פפריקה)
1 ביצה טרופה
שומשום
גבינה קשה, מגוררת

אופן ההכנה
1. פורשים את יריעת הבצק על שולחן. מחממים תנור ל – 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה).

2. מחלקים בדמיון לשלוש רצועות אורך, ומניחים על כל רצועה גבינה אחרת.

3. מקפלים את היריעה על המלית הראשונה, ממשיכים לגלגל לגלילה רחבה. אוטמים ומהדקים.

4. מורחים בביצה בלולה במעט מים, בוזקים שומשום וגבינה מגוררת, מניחים בתבנית משומנת היטב ושולחים לתנור החם ל–40 דקות אפייה, או עד שמשחים ותופח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר