המצרכים (עבור 5 מנות)
1 כרובית בינונית מאודה
12 תפו"א פרוסים ומבושלים
50 גרם גבינת צאלה
100 גרם גבינה לבנה אורגנית 5 אחוז שומן
2 ביצים אורגניות
1 כף גבינת עיזים רכה 5 אחוז אורגנית
1 כוס יוגורט
1 בצל קטן
1 כרישה
200 גרם חמאה אורגנית
2 שיני שום
אופן ההכנה
מאדים את הבצל והכרשה בחמאה.
משטחים את פרוסות תפוחי האדמה על תבנית 26 משומנת בחמאה.
מניחים את פרחי הכרובית מעל תפוחי האדמה.
מפזרים את הכרשה והבצל המאודים מעל פרחי הכרובית.
מערבבים את הגבינות והביצים, מוסיפים את השום לתערובת ושופכים על גבי הירקות בתבנית.
אופים עד להזהבה.
ניתן לפזר גרגרי קצח לקישוט וטעם.