פשטידת פירות חורף עם פירות מיובשים וחלב שקדים

חומרים:3 כפות מיץ תפוזים2 כפות קליפת תפוז מגוררתקוביות מאגס, משני שזיפים מיובשים, ומשני תפוחי עץ קלופים2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן3 כפות קמח מלא1 כפית אבקת אפיה2 כפות סוכר דמררה 2 ביצים1 כוס חלב שקדיםאופן ההכנה:מערבבים את הגבינה, הקמח, אבקת האפייה, מיץ התפוזים, הסוכר, קליפת התפוז, הביצים והחלב.מוסיפים לתערובת, את הפירות ובוחשים לבלילה אחידה.מחממים תנור לחום בינוני, מניחים בתבנית נייר אפייה ואופים למשך כ- 40 דקות. התזונאית שרה בר אשר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, גדרה ואלקנה, טל. 054-5493632. [email protected]

חומרים:
3 כפות מיץ תפוזים
2 כפות קליפת תפוז מגוררת
קוביות מאגס, משני שזיפים מיובשים, ומשני תפוחי עץ קלופים
2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן
3 כפות קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות סוכר דמררה
2 ביצים
1 כוס חלב שקדים

אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה, הקמח, אבקת האפייה, מיץ התפוזים, הסוכר, קליפת התפוז, הביצים והחלב.
מוסיפים לתערובת, את הפירות ובוחשים לבלילה אחידה.
מחממים תנור לחום בינוני, מניחים בתבנית נייר אפייה ואופים למשך כ- 40 דקות.

התזונאית שרה בר אשר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, גדרה ואלקנה, טל. 054-5493632. [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר