פשטידת רביולי

מתכון לתבנית פיירקסזמן הכנה: שעה ורבעחומרים:20 יח' רביולי גבינות – צבע לבן20 יח' רביולי גבינות – צבע כתום2 חב' גבינת טוב טעם1 גביע קוטג' טרה 3%4 ביצים3 כפות פירורי לחם1 מיכל שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה4 כפות קמח מנופה1 כוס גבינת כתר מגורדת1 שקית אבקת אפייהחצי כוס טבעות בצל ירוקמלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, אבקת שוםמעט שמן לשימון התבניתמעט פירורי לחם לבזוק על התבניתאופן ההכנה:1. מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את הרביולי כ- 5 דקות, מסננים ומשמנים קלות.2. טורפים בקערה גדולה את הביצים, מוסיפים את הגבינה, הקמח ושאר החומרים (פרט לרביולי), מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.3. משמנים את התבנית ובוזקים מעט פירורי לחם על התבנית (למנוע הידבקות הפשטידה).4. יוצקים חצי מהתערובת לתבנית, מפזרים את הרביולי ויוצקים עליהם את מחצית התערובת שנותרה.5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות עד שעה, עד שהפשטידה יציבה.6. נותנים לפשטידה לנוח כ- 10 דקות, פורסים ומגישים.המלצת השף:· להוסיף עגבניות מיובשות· ניתן להגיש חם או קר· להגיש בליווי גילופי בטטה חלוטים ונבטי צנונית

מתכון לתבנית פיירקס
זמן הכנה: שעה ורבע

חומרים:
20 יח' רביולי גבינות – צבע לבן
20 יח' רביולי גבינות – צבע כתום
2 חב' גבינת טוב טעם
1 גביע קוטג' טרה 3%
4 ביצים
3 כפות פירורי לחם
1 מיכל שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה
4 כפות קמח מנופה
1 כוס גבינת כתר מגורדת
1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס טבעות בצל ירוק
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, אבקת שום
מעט שמן לשימון התבנית
מעט פירורי לחם לבזוק על התבנית

אופן ההכנה:
1. מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את הרביולי כ- 5 דקות, מסננים ומשמנים קלות.
2. טורפים בקערה גדולה את הביצים, מוסיפים את הגבינה, הקמח ושאר החומרים (פרט לרביולי), מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3. משמנים את התבנית ובוזקים מעט פירורי לחם על התבנית (למנוע הידבקות הפשטידה).
4. יוצקים חצי מהתערובת לתבנית, מפזרים את הרביולי ויוצקים עליהם את מחצית התערובת שנותרה.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות עד שעה, עד שהפשטידה יציבה.
6. נותנים לפשטידה לנוח כ- 10 דקות, פורסים ומגישים.


המלצת השף:
· להוסיף עגבניות מיובשות
· ניתן להגיש חם או קר
· להגיש בליווי גילופי בטטה חלוטים ונבטי צנונית









כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר