פתיתים אדומים

חומרים: 1 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר". 1 בצל בינוני קצוץ (לא חובה).4 כפות שמן. 1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים. 2 כוסות מים חמים.אופן ההכנה: מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי.מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה.מוסיפים את המים הרותחים ואת ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל- 15-18 דקות.

חומרים:
1 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".
1 בצל בינוני קצוץ (לא חובה).
4 כפות שמן.
1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים.
2 כוסות מים חמים.

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי.
מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה.
מוסיפים את המים הרותחים ואת ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל- 15-18 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר