פתיתים עם בשר או עוף

מרכיבים:3 כפות שמן זית50 גרם (חצי ראש) בצל יבש קצוץ100 גרם רצועות אנטריקוט או פרגיותחצי כפית שום כתוש4 יחידות פטריות טריות חתוכות לשמיניות5 גרם מלחעשבי תיבול לפי הטעם (פטרוזיליה, בזיליקום ועירית)250 גרם ציר מרקקמצוץ פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:משחימים בצל על אש בינונית ומוסיפים את רצועות הבשר והשום ומקפיצים קלות. מוסיפים את הפטריות הטריות, הפתיתים, מלח ופלפל ומקפיצים עוד כ- 2 דקות.יוצקים את הנוזלים מעל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את עשבי התיבול ומנמיכים את האש. מבשלים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהפתיתים מוכנים. מסדרים בתוך צלחת עמוקה.למי שאינם אוכלי כשר: ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמז'ן. צילום שי בן אפרים

מרכיבים:
3 כפות שמן זית
50 גרם (חצי ראש) בצל יבש קצוץ
100 גרם רצועות אנטריקוט או פרגיות
חצי כפית שום כתוש
4 יחידות פטריות טריות חתוכות לשמיניות
5 גרם מלח
עשבי תיבול לפי הטעם (פטרוזיליה, בזיליקום ועירית)
250 גרם ציר מרק
קמצוץ פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
משחימים בצל על אש בינונית ומוסיפים את רצועות הבשר והשום ומקפיצים קלות.
מוסיפים את הפטריות הטריות, הפתיתים, מלח ופלפל ומקפיצים עוד כ- 2 דקות.
יוצקים את הנוזלים מעל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את עשבי התיבול ומנמיכים את האש.
מבשלים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהפתיתים מוכנים.
מסדרים בתוך צלחת עמוקה.
למי שאינם אוכלי כשר: ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמז'ן.

צילום שי בן אפרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר