fbpx

צוואר גדי ממולא אורז

מרכיבים ל- 4 סועדים:2 קילו צוואר גדי3 כוסות אורז לא מבושל1/4 קילו בשר כבש טחון20 גרם צנוברים מטוגניםכפית מלחכפית פלפלכפית אגוז מוסקטכפית תבלין קינמוןאופן הכנת המילוי לצוואר טלה:מבשלים את האורז חצי בישול. מטגנים את הצנוברים במחבת ומוסיפים לאורז יחד עם המלח, פלפל, אגוז מוסקט, והקינמון. את הכבש הטחון מטגנים במחבת 3 דקות (לא טיגון מלא), ומערבבים יחד עם תערובת האורז. אופן הכנת צוואר טלה:חוצים את הצוואר באמצע.לתוכו מכניסים את מילוי האורז שהכנו. עוטפים את הצוואר בנייר כסף סגור הרמטית.מכניסים לתנור לכשעה ב-240 מעלות.אחרי שעה מנמיכים את האש ל-50 מעלות לכשעתיים.  סהרה הינה מסעדה סורית-שאמית הממוקמת בבן נין, כביש 65 בדרך לעפולה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים ל- 4 סועדים:
2 קילו צוואר גדי
3 כוסות אורז לא מבושל
1/4 קילו בשר כבש טחון
20 גרם צנוברים מטוגנים
כפית מלח
כפית פלפל
כפית אגוז מוסקט
כפית תבלין קינמון

אופן הכנת המילוי לצוואר טלה:
מבשלים את האורז חצי בישול.
מטגנים את הצנוברים במחבת ומוסיפים לאורז יחד עם המלח, פלפל, אגוז מוסקט, והקינמון.
את הכבש הטחון מטגנים במחבת 3 דקות (לא טיגון מלא), ומערבבים יחד עם תערובת האורז.

אופן הכנת צוואר טלה:
חוצים את הצוואר באמצע.
לתוכו מכניסים את מילוי האורז שהכנו.
עוטפים את הצוואר בנייר כסף סגור הרמטית.
מכניסים לתנור לכשעה ב-240 מעלות.
אחרי שעה מנמיכים את האש ל-50 מעלות לכשעתיים. 

סהרה הינה מסעדה סורית-שאמית הממוקמת בבן נין, כביש 65 בדרך לעפולה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר