צ'ורוס לחנוכה

מותג מאסטר שף מציע לגוון את סופגניות החנוכה עם מתכון לצ'ורוס שמקורו בספרד וזכה להצלחה בדרום אמריקה ובארצות נוספות. עשוי מרצועות בלילה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק ומוגש עם מטבלי שוקולד מתוקים

מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי. מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג. צילום אפיק גבאי
מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי. מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג. צילום אפיק גבאי

אביזרים

שקית זילוף

צנתר כוכב בינוני

מחבת

מספריים

מצרכים

100 גרם חמאה

1 כוס חלב

3 כפות סוכר

1 כוס ורבע קמח מקצועי כמו של מאסטר שף

1 ביצה

שמן קנולה לטיגון

לציפוי

קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים

100 גרם מטבעות שוקולד חלב

100 גרם מטבעות שוקולד לבן

400 גרם קרם קוקוס

אופן ההכנה

מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה. מכבים את האש.

מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

מוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית.

מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

במחבת רחבה מחממים שמן.

מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי.

מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

הגשה

מסדרים את הצ'ורוס בצלחת הגשה.

מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.

מוצע להגיש עם פונדו שוקולד חם.

הכנת פונדו שוקולד

מניחים את מטבעות השוקולד בקערות נפרדות.

מחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות.

ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף) ומערבבים היטב, עד לקבלת קרם שוקולד במרקם אחיד.

מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה