ציונים גבוהים ליקב יתיר בטעימה עיוורת של יינות ישראליים שנערכה בגרמניה

בחירה זו מצטרפת לשורת פרסים ותארים שקיבלו יינות יתיר בתחרויות בינלאומיות וממבקרי יין מהבכירים בעולם בשנה האחרונה

יקב יתיר זכה לציונים גבוהים בטעימה עיוורת של יינות ישראליים שנערכה בגרמניה ביוזמת הנספחות הכלכלית בשגרירות ישראל בגרמניה.
הטעימה נערכה במשכן שגריר ישראל בגרמניה. השגריר שמעון שטיין פתח את האירוע ובירך את קהל המוזמנים שכלל יבואני יין, מפיצים, יצרני יין, אנשי ענף המלונאות והמסעדות, ועיתונאי היין הבכירים בגרמניה.

בסיום הטעימה העיוורת קיבלו יינות יתיר את הציון הגבוה ביותר, כאשר בעיתון הגרמני החשוב Die Welt נכתב על יינות יתיר כי הם גורמים לשמחה גדולה בפה.
הנוכחים ציינו כי יקב יתיר מתחבר להקשר ההיסטורי של תעשיית היין בישראל, וליינות היקב אופי ייחודי משאר היינות הישראליים שנטעמו.

בחירה זו מצטרפת לשורת פרסים ותארים שקיבלו יינות יתיר בתחרויות בינלאומיות וממבקרי יין מהבכירים בעולם בשנה האחרונה:
בטעימה עיוורת של יינות ישראלים שערך המגזין האמריקאי The Wine News, זכה יתיר לתואר היין האדום הטוב של ישראל.
בטעימה עיוורת של יינות כשרים מכל רחבי העולם שערך הווארד גולדברג, כתב היין של הניו יורק טיימס, דורגו יינות יתיר כיינות האדומים הכשרים הטובים ביותר.
עוד צל"שים: שני כוכבים במדריך היין הבינ"ל של יו ג'ונסון (מדריך היין הנמכר בעולם) שנה שלישית ברציפות, 2 מדליות זהב בתחרות היין TerraVino 2006, ומדליית זהב בתחרות אשכול הזהב 2006.

יקב יתיר הוקם בשנת 2000 כמיזם משותף של הכורמים באזור יער יתיר ויקבי כרמל. בשנת 2004 נחנך היקב, ויינותיו הוצגו לציבור הרחב.
מאז זכה יקב יתיר לשבחים והכרה ברמה הארצית והבינלאומית.
צוות הייננים בראשות ערן גולדווסר מחוייב ל"אופי היתירי" – עוצמה, שורשיות וייחודיות הבאים לידי ביטוי ביינות יתיר.

www.yatir.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר