צ'יינה לי חוגגת 20 ותפריט חדש בניצוחו של השף גיא פרץ

מסעדת "צ'יינה לי" נוסדה בשנת 1988 וחוגגת 20 שנה של פעילות.
ייחודה של "צ'יינה לי" בנוף התל אביבי הוא עובדת היותה מסעדה עם הכשר גלאט-כשר. הקהל הדתי המקפיד על הכשר מהודר זה, מגיע ליהנות מהארוחות במקום.

לאחרונה התחדשה המסעדה בתפריט מנות חדש בניצוחו של השף גיא פרץ, שהכין תפריט פיוז'ן אסייתי המתבסס על המטבח הסיני עם קריצות למטבח היפני, האינדונזי והתאילנדי.

במסעדה מציינים כי אם בעבר הייתה בעיה ליצור מטבח אסייתי אותנטי בגלל העדר מרכיבים סיסיים בהכשר גלאט, הרי שהיום ניתן להשיג כמעט כל מרכיב ולא להתפשר על האיכות.

אמנם תפריט המנות של המסעדה חודש ע"י השף גיא פרץ, אך חלק מהמנות מלוות את המסעדה עוד מיומה הראשון, כך לדוגמא מנת 'עוף בלימון' המוגשת במסעדה כבר עשרים שנה, ו'ברווז פקין' – מנה מורכבת ומוקפדת שמוגשת במסעדות ספורות בארץ.
במסעדה מוגש תפריט עסקיות צהריים ב- 45 ₪.

דוגמאות מתפריט "צ'יינה לי":
סושי מנות פתיחה: קריספי וון טון כיסונים במלית עוף קצוץ, בצל ירוק וג'ינג'ר, ברוטב טריאקי (42 ₪)
טמפורה מאקי רול במלית סלמון, מלפפון, גזר ובצל ירוק מטוגן בבלילת טמפורה ופנקו יפני (39 ₪)
Wings China כנפי עוף בציפוי פנקו פריך מוגשות בליווי רוטב צ'ילי מעודן (36 ₪)
מנות נודלס מהווק: ספייסי אנטריקוט אטריות ביצים מוקפצות בשילוב נתחי אנטריקוט עסיסיים בצל ירוק, נבטים וגזר בנגיעת סצ'ואן (72 ₪)
עוף סצו'אן – נתחי עוף מוקפצים עם בצל ירוק, פיטריות, פלפלאדום, בצל לבן ונבטים ברוטב פיקנטי (74 ₪)
בקר חמוץ מתוק – רצועות בקר פריכות, ברוטב חמוץ מתוק, בשילוב בצל ירוק ולבן עם נתחי אננס. (79 ₪)
גריל אסייתי מעודן יקיטורי mix – שיפודוני אנטריקוט ופרגיות צרובים בגריל, מזוגגים בטריאקי מוגשים על אורז ירקות. (80 ₪)
פרגיות היבאצ'י פרגיות צרובות בגריל, מזוגגות בטריאקי ומוגשות על אורז ירקות
(79 ₪) 
סטייק סיני נתח בקר משובח צרוב על המחבת, על מצע בצל מטוגן, ברוטב טריאקי וצ'ילי מעודן  (87 ₪)
Lee Fish – פילה דג בציפוי פריך ברוטב חמוץ מתוק עם שום, ג'ינג'ר, בצל ושקדים קלויים (82 ₪)
עוד בתפריט: סלטים אסייתיים, מרקים אסייתיים, מנות אורז, מוקפצים, קינוחים ועוד.

צ'יינה לי
רח' מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב
טל.  03-5103140
12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה