צ'ילי קון קארנה

רכיבים ל- 4 סועדיםחצי ק"ג בשר בקר טחון ("אדום אדום")3 כפות שמן תירס או קנולה 1 בצל גדול קצוץ 2 שיני שום קצוצות1 כף צ'ילי טחון כף שטוחה תבלין קייג'ון (מומלץ, לא הכרחי)כ- 1 כף סוכר חצי כפית מלח 1 קופסת עגבניות קלופות מרוסקות (800 גר')1 קרטונית מיץ עגבניות2 כוסות שעועית חומה מבושלת לרכות קלה מסוננת ושטופה (ניתן מקופסא) חופן פטרוזיליה קצוצה להגשהאופן ההכנהמטגנים בצל בסיר חם עם השמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים קלות. מכניסים את הבשר לסיר ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב עד להשחמה.מוסיפים את התבלינים והצ'ילי ובוחשים מעט, מוסיפים עגבניות ומיץ עגבניות ומבשלים כשעה על להבה נמוכה. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת. טועמים ומתקנים תיבול.לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.

רכיבים ל- 4 סועדים
חצי ק"ג בשר בקר טחון ("אדום אדום")
3 כפות שמן תירס או קנולה
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 כף צ'ילי טחון
כף שטוחה תבלין קייג'ון (מומלץ, לא הכרחי)
כ- 1 כף סוכר
חצי כפית מלח
1 קופסת עגבניות קלופות מרוסקות (800 גר')
1 קרטונית מיץ עגבניות
2 כוסות שעועית חומה מבושלת לרכות קלה מסוננת ושטופה (ניתן מקופסא)
חופן פטרוזיליה קצוצה להגשה

אופן ההכנה
מטגנים בצל בסיר חם עם השמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים קלות. מכניסים את הבשר לסיר ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב עד להשחמה.

מוסיפים את התבלינים והצ'ילי ובוחשים מעט, מוסיפים עגבניות ומיץ עגבניות ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.

מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת.

טועמים ומתקנים תיבול.

לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר