ל- 4 מנות/סועדים
חומרים:
1 בצל
1 גזר
2 גבעולי סלרי
¼ ק"ג בשר בקר טחון
¼ ק"ג בייקון טחון / חזה אווז
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף סוכר
מלח פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות שמן זית
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
1 כוס שעועית אדומה מבושלת
½ כוס מיץ עגבניות
½ חבילת כוסברה קצוצה גס
אופן ההכנה:
מקצצים דק או טוחנים בצל וסלרי במג'ימיקס.
מחממים שמן זית בסיר עמוק ומטגנים את הירקות כ– 2 דקות.
מוסיפים את הבשר והבייקון / חזה אווז לירקות, ומטגנים כ– 8 – 10 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הכוסברה, לתערובת ומערבבים.
מבשלים כ– 25 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב.
מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.
להגיש חם עם נאצ'וס.
"מעריב גורמה קיץ 2006"
