צימעס

המרכיבים2 ק"ג גזר חתוך לטבעות150 גרם צימוקים150 גרם שזיפיםכוס ציר עוףרבע כפית מלח3 כפות סוכר לבןקורט קינמון50 גרם מרגרינהמים אופן ההכנהמכניסים את כל המרכיבים (פרט לפירות היבשים) לסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כחצי שעה על אש גבוהה. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם לסירופ סמיך. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת.

המרכיבים
2 ק"ג גזר חתוך לטבעות
150 גרם צימוקים
150 גרם שזיפים
כוס ציר עוף
רבע כפית מלח
3 כפות סוכר לבן
קורט קינמון
50 גרם מרגרינה
מים


אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים (פרט לפירות היבשים) לסיר ומכסים במים.

מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כחצי שעה על אש גבוהה.

מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם לסירופ סמיך.

לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר