מרכיבים לארבעה סועדים
1 תפוח אדמה
2 גזרים
דלעת ביחס לכמות הגזר
לרוטב
כף פפריקה
כף קרויה(קימל)
כף כמון
כפית מלח
כפית מלח לימון
15 שיני שום כתושות
חצי כוס שמן
אופן הכנה
לרוטב- מערבבים את כל התבלינים יחד עם השמן והשום עד לקבלת בלילה אחידה ויפה.
מרתיחים 4 כוסות מים ומכניסים את הירקות לפי הסדר הנ"ל: גזר, תפו"א והדלעת(על פי מידת רכות הירק).
לאחר שהירקות מתרככים, מסננים ומקררים.
לאחר הקירור מרסקים את הירקות לחתיכות גסות.
יוצקים את הרוטב מעל.