צ'ירשי

 

מרכיבים לארבעה סועדים
1 תפוח אדמה
2 גזרים
דלעת ביחס לכמות הגזר

לרוטב
כף פפריקה
כף קרויה(קימל)
כף כמון
כפית מלח
כפית מלח לימון
15 שיני שום כתושות
חצי כוס שמן

אופן הכנה
לרוטב- מערבבים את כל התבלינים יחד עם השמן והשום עד לקבלת בלילה אחידה ויפה.

מרתיחים 4 כוסות מים ומכניסים את הירקות לפי הסדר הנ"ל: גזר, תפו"א והדלעת(על פי מידת רכות הירק).

לאחר שהירקות מתרככים, מסננים ומקררים.

לאחר הקירור מרסקים את הירקות לחתיכות גסות.

יוצקים את הרוטב מעל.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה