צלעות טלה בדבש ושום

 

ל- 3 מנות/סועדים (2 צלעות לסועד)

חומרים:
6 יח’ צלעות טלה
חומרים לרוטב:
300 גר’ דבש
3/4 כוס חומץ
3/4 כוס ציר בקר מושלם בטעמו
2 כפות שום כתוש
1 כפית פלפל גרוס
1 כוס סויה
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס מים
1 כפית זנגוויל טחון
1 כף קורנפלור מהול ב- 1/3 כוס מים קרים

אופן ההכנה:
את כל חומרי הרוטב בסיר מתאים מלבד הקורנפלור, ולהביא לרתיחה.
להוסיף את הקורנפלור ולהרתיח עד להסמכה.
את צלעות הטלה יש לצלות על האש עד מידת צלייה רצויה.
במחבת יש לחמם את הרוטב ולהניח את הצלעות בתוך הרוטב, ולהקפיץ יחד עד למצב שהרוטב עוטף את כל הצלעות.

אופן ההגשה:
בהגשה לסדר את הצלעות במרכז הצלחת, ולצקת מעט מהרוטב מעל. לקשט במעט עירית קצוצה ולהגיש.


ממתכוני “מעריב גורמה קיץ 2006”







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה