צלעות טלה ברוטב דבש וג’ינג’ר

 

4 צלעות טלה כפולות

למשרה
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן זית
תימין טרי
פלפל שחור גרוס טרי

לרוטב
2 שיני שום כתושות
2 כפות שורש ג’ינג’ר טרי קצוץ
5 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
10 בצלים ירוקים קצוצים דק , רק החלק הלבן
מלח

אופן הכנה
מנקים את העצם הארוכה של הצלעות מחתיכות הבשר והשומן הצמודות אליה בסכין קטנה וחדה.

מערבבים בקערה את חומרי המשרה ומשרים את הצלעות למשך שעתיים . מידי פעם הופכים.

מחממים מחבת כבדה , מנערים את הצלעות מהמשרה ומטגנים משני הצדדים במעט שמן זית . מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה.

אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני – גבוה (190 מעלות). לא לייבש.

מוסיפים למחבת את חומרי הרוטב ומבשלים כמה דקות. יוצקים על הצלעות החמות ומגישים.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה