המצרכים
כתר של 8 צלעות טלה
רוזמרין
טימין
כף שמן זית
מלח
פלפל
מרכיבים לרוטב הלימון
3 כפות שמן זית
פלפל שחור
1 שום
מיץ מלימון טרי
כוס יין לבן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-c220 מעלות
מתבלים את הצלעות ברוזמרין, טימין, מלח ופלפל
מזליפים מעט שמן זית
אופים כעשר דקות לרמת מדיום
אופן הכנת רוטב לימון
במחבת מחממים את השמן, מוספים שום, מיץ לימון ויין לבן
מצמצמים לחצי מכמות הנוזלים
תוספות מומלצות
תפוחי אדמה בתנור / רטטוי / ריזוטו פיטריות