חומרים ל- 4 מנות:
12 צלעות טלה
גרעינים משלוש רימונים
2 כוסות יין אדום
חצי כוס סילאן
3 כפות סוכר חום
1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ
פלפל שחור גרוס
2 ענפי תימין
אופן ההכנה:
במחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט.
מוסיפים את הרימונים, הג'ינג'ר והיין, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסילאן, הסוכר חום והתימין.
מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.
את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.
מסדרים את הצלעות בצלחת, יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים.