fbpx

צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר

חומרים ל- 4 מנות:12 צלעות טלה גרעינים משלוש רימונים 2 כוסות יין אדום חצי כוס סילאן 3 כפות סוכר חום 1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ פלפל שחור גרוס 2 ענפי תימין אופן ההכנה:במחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט.מוסיפים את הרימונים, הג'ינג'ר והיין, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסילאן, הסוכר חום והתימין.מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.מסדרים את הצלעות בצלחת, יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 מנות:
12 צלעות טלה
גרעינים משלוש רימונים
2 כוסות יין אדום
חצי כוס סילאן
3 כפות סוכר חום
1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ
פלפל שחור גרוס
2 ענפי תימין

אופן ההכנה:
במחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט.
מוסיפים את הרימונים, הג'ינג'ר והיין, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסילאן, הסוכר חום והתימין.
מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.
את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.
מסדרים את הצלעות בצלחת, יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר