צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר

חומרים ל- 4 מנות:12 צלעות טלה גרעינים משלוש רימונים 2 כוסות יין אדום חצי כוס סילאן 3 כפות סוכר חום 1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ פלפל שחור גרוס 2 ענפי תימין אופן ההכנה:במחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט.מוסיפים את הרימונים, הג'ינג'ר והיין, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסילאן, הסוכר חום והתימין.מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.מסדרים את הצלעות בצלחת, יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים.

חומרים ל- 4 מנות:
12 צלעות טלה
גרעינים משלוש רימונים
2 כוסות יין אדום
חצי כוס סילאן
3 כפות סוכר חום
1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ
פלפל שחור גרוס
2 ענפי תימין

אופן ההכנה:
במחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט.
מוסיפים את הרימונים, הג'ינג'ר והיין, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסילאן, הסוכר חום והתימין.
מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לצמצום לדרגת רוטב סמיך.
את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.
מסדרים את הצלעות בצלחת, יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר