fbpx

צלעות טלה על מצע פירה לבן ורוטב בקר ויין עם פטריות

מצרכים:1 קילו צלעות טלה3-4 ענפים של תימין טרי2 שיני שום פרוסות1 קילו תפו"א4 כפות שמן זית1כוס ציר בקר1 כוס יין אדום10 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסותמלח+פלפלאופן ההכנה:מחממים במחבת 2 כפות שמן.מוסיפים את ענפי התימין ואת הצלעות.צורבים אותן משני הצדדים.ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.מוציאים את הצלעות ומניחים בתבנית אפיה תחת נייר פרגמנט.מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות ומכניסים לכ- 10 דקות {לא מומלץ לבשל את הצלעות מעל מידת עשייה מדיום}.לאותה מחבת מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים קלות.מוסיפים את היין, מצמצמים ושורפים אלכוהול.מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.מצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך.מבשלים את התפו"א במים חמים עד להתרככות.מסננים ושומרים את המים.מרסקים את התפו"א.מוסיפים מעט מהמים ואת 2 כפות שמן הזית.ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.אופן ההגשה:במרכז הצלחת יוצקים מעט פירה.מניחים מעל 3-4 צלעות ומעל יוצקים מהרוטב.מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 קילו צלעות טלה
3-4 ענפים של תימין טרי
2 שיני שום פרוסות
1 קילו תפו"א
4 כפות שמן זית
1כוס ציר בקר
1 כוס יין אדום
10 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
מלח+פלפל

אופן ההכנה:
מחממים במחבת 2 כפות שמן.
מוסיפים את ענפי התימין ואת הצלעות.
צורבים אותן משני הצדדים.
ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.
מוציאים את הצלעות ומניחים בתבנית אפיה תחת נייר פרגמנט.
מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות ומכניסים לכ- 10 דקות {לא מומלץ לבשל את הצלעות מעל מידת עשייה מדיום}.
לאותה מחבת מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים קלות.
מוסיפים את היין, מצמצמים ושורפים אלכוהול.
מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
מצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך.
מבשלים את התפו"א במים חמים עד להתרככות.
מסננים ושומרים את המים.
מרסקים את התפו"א.
מוסיפים מעט מהמים ואת 2 כפות שמן הזית.
ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.

אופן ההגשה:
במרכז הצלחת יוצקים מעט פירה.
מניחים מעל 3-4 צלעות ומעל יוצקים מהרוטב.

מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר