חומרים לטלה (2 מנות):
500 ג' צלעות טלה כ 4 צלעות למנה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לירקות:
½ פלפל אדום
½ בצל סגול חתוך לפרוסות
1 זוקיני חתוך לרצועות
6 עגבניות שרי
20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס
½ כפית טימין קצוץ
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).
מתבלים את הירקות במלח, פלפל, תימין קצוץ ואורגנו טרי.
מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).
צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf
מלון "שרתון" תל אביב, הירקון 115, טל. 03-5211111