fbpx

צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים

חומרים לטלה (2 מנות):500 ג' צלעות טלה כ 4 צלעות למנה4 כפות שמן זית מלח ופלפל לפי הטעםחומרים לירקות:½ פלפל אדום ½ בצל סגול חתוך לפרוסות 1 זוקיני חתוך לרצועות 6 עגבניות שרי20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס½ כפית טימין קצוץ מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם אופן ההכנהמחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).מתבלים את הירקות במלח, פלפל, תימין קצוץ ואורגנו טרי. מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf מלון "שרתון" תל אביב, הירקון 115, טל. 03-5211111
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לטלה (2 מנות):
500 ג' צלעות טלה כ 4 צלעות למנה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

חומרים לירקות:
½ פלפל אדום
½ בצל סגול חתוך לפרוסות
1 זוקיני חתוך לרצועות
6 עגבניות שרי
20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס
½ כפית טימין קצוץ
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).
מתבלים את הירקות במלח, פלפל, תימין קצוץ ואורגנו טרי.
מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).

צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf
מלון "שרתון" תל אביב, הירקון 115, טל. 03-5211111

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר