fbpx

צלע לבן בתפוחים מעורבים ברוטב אסייתי

מתכון ל- 4 מנות חומרים:4 צלעות לבן כ"א 250 גר' 4 תפו"א בינוני חתוכים לפלחים ומבושלים במי מלח – מסוננים 4 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים מוקפצים בחמאה וסוכר חום1 צרור בצל ירוק בחיתוך אלכסוניחומרים לרוטב:½ כוס רוטב אויסטר תאילנדי1 כוס חומץ בלסמי איטלקי4 כפות דבש1 כף פלפל שאטה גרוסאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים בקערה ע"י מטרפה.לוקחים את הצלעות, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים ומניחים על הגריל.מחממים מעט חמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי האדמה ותפוחי העץ.מוסיפים קצת רוטב למחבת ומקפיצים עוד דקה.מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים היטב.אופן ההגשה: מניחים בצלחת מעט מהתוספת, מניחים את הצלע, ומזליפים קצת מהרוטב מלמעלה.(ממתכוני שבוע גורמה 2005)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 



מתכון ל- 4 מנות

חומרים:
4 צלעות לבן כ"א 250 גר'
4 תפו"א בינוני חתוכים לפלחים ומבושלים במי מלח – מסוננים
4 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים מוקפצים בחמאה וסוכר חום
1 צרור בצל ירוק בחיתוך אלכסוני

חומרים לרוטב:
½ כוס רוטב אויסטר תאילנדי
1 כוס חומץ בלסמי איטלקי
4 כפות דבש
1 כף פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בקערה ע"י מטרפה.
לוקחים את הצלעות, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים ומניחים על הגריל.
מחממים מעט חמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי האדמה ותפוחי העץ.
מוסיפים קצת רוטב למחבת ומקפיצים עוד דקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים היטב.

אופן ההגשה:
מניחים בצלחת מעט מהתוספת, מניחים את הצלע, ומזליפים קצת מהרוטב מלמעלה.


(ממתכוני שבוע גורמה 2005)


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר