קאזה דו ברזיל בחרה בגמלא סנג'ובזה 2004 כיין הבית

קאזה דו ברזיל הינה מסעדת בשרים סביב הטעם הברזילאי, המוגשים על שיפוד, ללא הגבלה. על המטבח מנצח שף אומברטו טוקוס.

גמלא סנג'ובזה 2004 נבחר לשמש כיין הבית של רשת המסעדות "קאזה דו ברזיל", שסניף שני שלה ייפתח בעוד מספר שבועות ספורים במתחם המסעדות באזור התעשייה הישן בראשון לציון.

קאזה דו ברזיל הינה מסעדת בשרים סביב הטעם הברזילאי, המוגשים על שיפוד, ללא הגבלה. על המטבח מנצח שף אומברטו טוקוס.

"לאחר ניסיונות ובדיקות של מספר רב של יינות, מצאנו לנכון להציב את יין גמלא סנג'ובזה 2004 על כל שולחן, ולהציע אותו לסועדים במחיר אטרקטיבי. מדובר ביין משובח, טעים מאוד, התואם יותר מכל יין אחר את רוח המסעדה", אומר המסעדן אבי כראל.

גמלא סנג'ובזה 2004 (14.5%אלכוהול), הוא יין ארומטי שהופק מענבים שגדלו בכרמי אל רום ועין זיוון שבצפון רמת הגולן, ויושן למשך שנה בחביות עץ אלון צרפתיות. היין מציג ניחוחות מושכים של פרי גרגרי יער בשלים יחד עם פרחים מיובשים, קליפת תפוזים, תבלין ורמזים עדינים לעץ האלון.

המסעדה מציעה ארוחות עסקיות בין השעות 12:30-18:00 הכוללות 5 מנות פתיחה ו-5 סוגי בשרים המוגשים ללא הפסקה. 

www.casadobrasil.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר