קאזה דו ברזיל האילתית מתרחבת עם סניף שני בראשון לציון

הבעלים של רשת "קאזה דו ברזיל", המסעדן אבי כראל, מתרחב ופותח את הסניף השני במתחם המסעדות בראשל"צ, לאחר שביסס את המסעדה כמוסד קולינרי נחשב באילת, אליו מגיעים מדי יום מבקרים מהארץ ומחו"ל

הבעלים של רשת "קאזה דו ברזיל", המסעדן אבי כראל, מתרחב ופותח את הסניף השני במתחם המסעדות בראשל"צ, לאחר שביסס את המסעדה כמוסד קולינרי נחשב באילת, אליו מגיעים מדי יום מבקרים מהארץ ומחו"ל.

הסניף החדש ייפתח בחודש אוגוסט 2008 במתחם המסעדות באזור התעשייה המזרחי בראשון לציון.

לקראת פתיחת המסעדה בראשון לציון אומר אבי כראל: "למרות היצע המסעדות האיכותיות במרכז הארץ, אני מאמין כי יש מקום למסעדות בשרים המשלבות מופעים וריקודים, במחירים סבירים המתאימים לכל כיס".

את התפתחות הרשת, בכל הקשור לצד הקולינרי, ילווה השף אומברטו טוקוס שגדל בברזיל בחבל "פארנה", בו עוסקים בעיקר בגידול בקר, ועלה ארצה היישר לאילת בשנת 1982.
כראל שכר את שירותיו של אומברטו טוקוס ומינה אותו לשף של "קאזה דו ברזיל". השניים תכננו יחד את התפריט של המסעדה, שלקוחותיה מכירים את אומברטו כ"שף המזמר", מאחר והוא לא מתחבא מאחורי הסירים והמחבתות, אלא משלב בעבודתו את אישיותו הססגונית הברזילאית ומשלהב את האורחים בצרורות משפטים ובחמשירים אותם כתב בעצמו.

קאזה דו-ברזיל הינה מסעדת בשרים שכולה סביב הטעם הברזילאי: קרנבל של בשרים על שיפוד רץ, ללא הגבלה.
ארוחות עסקיות מוצעות בין השעות 12:30-18:00 והן כוללות 5 מנות פתיחה ו-5 סוגי בשרים המוגשים ללא הפסקה.

מיקום המסעדה באילת: צמוד למלון נובה
טל. 08-6323032
www.casadobrasil.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר