"קאזה דו ברזיל" ו"בוסטון פיש אנד גריל" באילת מציגים: קונדיטוריה בתוך המסעדה

מסעדת "קאזה דו ברזיל" ו"בוסטון פיש אנד גריל" באילת מדווחים על השקתה של קונדיטוריה בתחום מסעדת "קאזה דו ברזיל", ההשקעה הכספית מוערכת בכ- 80,000 דולר.

אבי כראל, יזם ומבעלי 2 המסעדות מוסר כי בניית הקונדיטוריה באה כמענה על צרכי הלקוחות שמעוניינים בסוף הארוחה בקינוח איכותי ומיוחד.

על ניצוח והפעלת הקונדיטוריה מופקד השף תומר כבירי, בוגר "קורדון בלו" ולשעבר השף קונדיטור של "מול ים". "ההקפדה על חומרי הגלם ותהליכי האפייה ללא התפשרות וללא קיצורי דרך, היא דרך חיים עבורי, אני סבור כי הפעלת הקונדיטוריה יעלה את המסעדות בכמה דרגות מעלה, הן מבחינה מקצועית-קולינרית והן כלכלית", אומר כבירי..

הקונדיטוריה משתרעת על שטח של כ- 50 מ"ר והיא משרתת את 2 המסעדות, קאזה דו ברזיל ו"בוסטון פיש אנד גריל"


להלן מספר מנות מומלצות:
– קרם פסיפלורה ומוס שוקולד לבן – 32 שקל
– דואט שוקולד חלב ושוקולד לבן מוגש מוגש לצד גלידת שוקולד לבן– 35 שקל
– פנקוטה וניל ונקטרינה בסירופ דבש וזעפרן – 29 שקל

לביקור באתר המסעדה:
www.casadobrasil.co.il
www.boston-grill.co.il

קאזה דו ברזיל: חטיבת גולני 3 (ליד מלון נובה) אילת, 08-6323032
בוסון פיש אנד גריל: טיילת רויאל ביץ' אילת 08-6333007






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה