קאיהו – נתחי חזה עוף בקארי ירוק, חצילים, שעועית ירוקה, כוסברה

מתכון ל-4 מנותמרכיבים: 2 פחיות קטנות של חלב קוקוס2 נתחי חזה עוףצרור בזיליקוםצרור כוסברהחציל אחדמשחת קארי ירוקסוכרמלחאופן ההכנה: מרתיחים את חלב הקוקוס על מחבת ווק.מניחים את נתחי חזה העוף במחבת.מוסיפים 2 כפות של משחת הקארי הירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה של המבשל, ניתן להוסיף עוד משחה וכך הקארי יצא יותר חריף).חותכים חצילים לקוביות (בעונה ישנו חציל תאילנדי קטן ועגול – מומלץ).מוסיפים צרור בזיליקום ואת הכוסברה לאחר שטחנו אותה במעבד המזון באופן הדק ביותר. מוסיפים 2 כפות סוכר וחצי כף מלח.ממשיכים לבשל על הווק, על אש קטנה, עד לריכוך מלא של החצילים.הגשה: בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה.

מתכון ל-4 מנות

מרכיבים:
2 פחיות קטנות של חלב קוקוס
2 נתחי חזה עוף
צרור בזיליקום
צרור כוסברה
חציל אחד
משחת קארי ירוק
סוכר
מלח

אופן ההכנה:
מרתיחים את חלב הקוקוס על מחבת ווק.
מניחים את נתחי חזה העוף במחבת.
מוסיפים 2 כפות של משחת הקארי הירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה של המבשל, ניתן להוסיף עוד משחה וכך הקארי יצא יותר חריף).
חותכים חצילים לקוביות (בעונה ישנו חציל תאילנדי קטן ועגול – מומלץ).
מוסיפים צרור בזיליקום ואת הכוסברה לאחר שטחנו אותה במעבד המזון באופן הדק ביותר.
מוסיפים 2 כפות סוכר וחצי כף מלח.
ממשיכים לבשל על הווק, על אש קטנה, עד לריכוך מלא של החצילים.

הגשה:
בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר