קאפקייקס דבש ולוטוס

קאפקייקס דבש רכים ועסיסיים בשילוב ממרח לוטוס, המשתלב גם בבצק וגם בזיגוג.חומרים ל-12 קאפקייקס בתבנית שקעים:1 ורבע כוסות (175 גרם) קמח מנופה1 כפית (5 גרם) אבקת אפייה1 וחצי כפיות קינמון טחוןקורט מלח1 ביצה 1/4 כוס (50 גרם) סוכר2 כפות (25 גרם) סוכר חום בהיר5 כפות (100 גרם) דבש1/4 כוס (75 גרם) ממרח לוטוס1/3 כוס (80 מ”ל) שמן קנולה1 כף (15 מ”ל) מיץ לימון1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב-1/3 כוס (80 מ”ל) מים רותחיםלזיגוג: 1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוסאופן ההכנה:מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.מכינים את הקאפקייקס: שמים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט הנס קפה והלימון ומערבלים בעזרת וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים נס קפה רותח ומיץ לימון ומערבלים לקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לשקעים עד 2/3 גובהם.אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא מעט לח. מצננים.מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. מצפים כל קאפקייק בכ-2 כפיות מהממרח. שומרים בקופסה אטומה עד 4 ימים.צילום דניה ויינר

קאפקייקס דבש רכים ועסיסיים בשילוב ממרח לוטוס, המשתלב גם בבצק וגם בזיגוג.

חומרים ל-12 קאפקייקס בתבנית שקעים:
1 ורבע כוסות (175 גרם) קמח מנופה
1 כפית (5 גרם) אבקת אפייה
1 וחצי כפיות קינמון טחון
קורט מלח
1 ביצה
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
2 כפות (25 גרם) סוכר חום בהיר
5 כפות (100 גרם) דבש
1/4 כוס (75 גרם) ממרח לוטוס
1/3 כוס (80 מ”ל) שמן קנולה
1 כף (15 מ”ל) מיץ לימון
1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב-1/3 כוס (80 מ”ל) מים רותחים
לזיגוג:
1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
מכינים את הקאפקייקס:
שמים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט הנס קפה והלימון ומערבלים בעזרת וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים נס קפה רותח ומיץ לימון ומערבלים לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לשקעים עד 2/3 גובהם.
אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא מעט לח.
מצננים.

מזגגים:
מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב.
מצפים כל קאפקייק בכ-2 כפיות מהממרח. 
שומרים בקופסה אטומה עד 4 ימים.

צילום דניה ויינר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר