חומרים לקאפקייקס וניל (12 יחידות):
125 גרם קמח תופח
125 גרם סוכר
125 חמאה רכה ללא מלח
2 ביציים
5 גרם תמצית ווניל
30 כפות חלב (1 כוס)
חומרים לציפוי:
180 גרם אבקת סוכר
65 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
20 מיליליטר חלב
¼ תרמיל וניל
תותים
אופן הכנת הקאפקייקס:
מחממים את התנור מראש ל- 200 מעלות.
לשים את כל החומרים במעבד מזון, מלבד החלב, עד לקבלת מרקם אחיד ורך.
ממשיכים ללוש, ובהדרגה מוסיפים גם את החלב.
שופכים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מרופדת במנז'טים.
מכניסים לתנור למשך 20-15 דקות – עד לקבלת קאפקייקס מוזהבים ופריכים.
מוציאים את הקאפקייקס ומעבירים למשטח העבודה ולקירור.
אופן הכנת הציפוי:
מקציפים במהירות גבוהה את החמאה והסוכר.
מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים את החלב.
מוסיפים את הווניל, ומקפידים לשמור על ערבול במהירות נמוכה – עד קבלת מרקם אחיד.
מכניסים את התערובת לשקית זילוף, ומזלפים בתנועות מעגליות – מבפנים החוצה.
שוטפים את התותים הטריים, מייבשים וחותכים לחצי.
מניחים בעדינות חצי תות מעל לציפוי בעוגת הקאפקייק.
Rosoling מתמחה בייבוא ושיווק כלי מטבח מקצועיים לשוק המוסדי והפרטי ומייצגת בלעדית בישראל מספר חברות.
להשיג ברשת ספייסס, לגעת באוכל, 4 שף ובחנויות מתמחות מובחרות ברחבי הארץ.
פרטים ומוצרים נוספים: www.rosoling.co.il או בטלפון:03-5188871





