קאפקייקס רד וולווט במילוי כדורי שוקולד

מתכון של מותג השוקולד השוויצרי לינדט לרגל ולנטיינס דיי – יום האהבה

אחרי שהקאפקייקס יצאו מהתנור ממתינים כ-10 דקות שיהיו חמימים אבל לא לוהטים. חורצים איקס בראש הקאפקייק ודוחפים פנימה כדור שוקולד
אחרי שהקאפקייקס יצאו מהתנור ממתינים כ-10 דקות שיהיו חמימים אבל לא לוהטים. חורצים איקס בראש הקאפקייק ודוחפים פנימה כדור שוקולד

מצרכים לקאפקייקס

2.5 כוסות קמח תופח – מנופה

1.5 כוסות סוכר לבן

כפית מלח

1.5 כוסות שמן קנולה

2 ביצים בטמפרטורת החדר

כוס רוויון

2 כפות גדושות של קקאו

כפית צבע מאכל ג'ל אדום

1.5 כפיות סודה לשתיה

2 כפיות חומץ תפוחים או הדרים

כפית תמצית וניל

למילוי

כדורי שוקולד כמו לינדור לבן מוקפאים לכמה שעות

קרם גבינה לעיטור

250 גרם גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת 30% ומעלה (בטמפרטורת החדר)

100 גרם חמאה רכה

350 גרם אבקת סוכר

כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

במיקסר מערבבים היטב ביצים, סוכר ושמן.

מוסיפים את צבע המאכל ותמצית הווניל.

בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והקקאו והמלח.

תוך כדי ערבוב איטי מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והרוויון.

בקערית מערבבים יחד את החומץ עם אבקת סודה לשתיה ומוסיפים למיקסר.

מערבבים כדקה נוספת במיקסר במהירות בינונית

ממלאים מנז'טים עד לשני שליש הגובה ואופים כ-10-15 דקות עד שיוצא קיסם יבש.

אחרי שהקאפקייקס יצאו מהתנור ממתינים כ-10 דקות שיהיו חמימים אבל לא לוהטים.

חורצים איקס בראש הקאפקייק באמצעות סכין או מספריים ודוחפים פנימה כדור שוקולד.

הכנת קרם הגבינה

במיקסר במהירות בינונית-גבוהה מערבבים את החמאה והשמנת לתערובת חלקה.

בהדרגתיות מוסיפים את אבקת הסוכר ולבסוף את תמצית הווניל.

ממשיכים לערבב עוד כשתי דקות עד שתערובת אחידה.

אחרי שהקאפקייקס הצטננו לחלוטין מקשטים עם קרם הגבינה.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה