קאפקייקס שוקולד טבעוני

חברת אורגניקזון מציעה מתכון של ויגן יעל - בלוגרית טבעונות וכושר, להכנת קאפקייקס שוקולד טבעוני שניתן לשלב בכל ארוחה תוך שימוש במנג׳טים מנייר לאפייה של מותג If you care שגם שומר על איכות הסביבה. המנג'טים עשויים מנייר ממקורות מתחדשים שלא הולבן בכלור ומתאים לאפייה ללא צורך בשימון. מתאים לצמחונים וטבעונים

ברגע שהקאפקייקס מוכנים והתקררו מעט - למזוג מעל כל אחד את ציפוי השוקולד. צילום ויגן יעל

מצרכים

יבשים

1 כוס קמח כוסמין מלא

1 כוס וחצי קמח כוסמין לבן

½ חצי כוס סוכר קנים או דמררה

3 כפות קקאו הולנדי

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום

רטובים

1 ו- 1/3 כוס חלב סויה (לא להחליף לחלב צמחי אחר)

1 כף חומץ תפוחים

1/2 כוס שמן קוקוס או זית או זרעי ענבים

1 כפית תמצית וניל טהור

לציפוי

½ כוס קרם קוקוס

50 גר׳ שוקולד מריר

צילום ויגן יעל

אופן ההכנה

בקערה קטנה לערבב חלב סויה עם חומץ.

לטרוף למשך דקה עד שהתערובת מקציפה.

להניח בצד ל- 5 דקות.

להוסיף את שאר הרטובים לקערה.

לטרוף היטב לאיחוד.

בקערה נוספת לנפות את כל היבשים חוץ מהסוכר (לא לוותר על ניפוי הקמחים והקקאו).

לאחר מכן לקצוץ  50 גר׳ שוקולד מריר 70% ולהוסיף לקערה.

לאחד את התערובות של רטובים עם יבשים.

להשתדל לא לערבב יותר מדי ולהשאיר את התערובת אוורירית.

לחמם את התנור ל- 170 מעלות.

בעזרת כף לאסוף את הבלילה ולהניח במנג׳טים של קאפקייקס.

(במידה ויש לכם תבניות מוכנות ניתן להניח את המנג׳ט בתוך התבנית)

למזוג 2 כפות בתוך כל שקע.

לאפות 20 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

(להיזהר לא לייבש אותם יותר מדי)

צילום ויגן יעל

הכנת הציפוי

לחמם במיקרוגל את קרם הקוקוס במשך 1-2 דקות.

לשבור לתוכו את השוקולד

לערבב עד שהכל אחיד.

ברגע שהקאפקייקס מוכנים והתקררו מעט – למזוג מעל כל אחד את ציפוי השוקולד.

חשוב לשמור בכלי אטום.

אופציות לתוספות בתוך העוגיות

אחרי שמוזגים כף תערובת ניתן להניח קוביית שוקולד או ממרח חמאת בוטנים או אגוזי מלך.

לכסות עם עוד כף בלילה.

כל המוצרים של המותג ב- 20% הנחה עד 31.12.2020. להשיג ברשתות הטבע ניצת הדובדבן, שופרסל גרין, אניס, טבע קסטל, טיב טעם, בתי טבע, בתי מרקחת נבחרים, אתרי פארם וטבע אונליין, אתר 'בשבילנו – מוצרים טבעיים באהבה', ובאתר סופר פארם

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה