חומרים ל-12 קאפקייקס
לבצק
170 גרם חמאה רכה
200 גרם (1 כוס) סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח תופח כמו של מאסטר שף
70 גרם (1/2 כוס) קקאו
2 כפיות קורנפלור
לקרם
375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה
1 קופסה פודינג וניל עם גרגירי וניל כמו של מאסטר שף
4 כפות אבקת סוכר או לפי הטעם
לקישוט
12 דובדבני אמרנה
צילום שני הלוי
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים קלות תבנית שקעים.
מכינים את הבצק
מקציפים את החמאה והסוכר במשך 5 דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, הקקאו והקורנפלור.
מערבבים עד שמתקבל בצק עבה.
מניחים כ-2 כפות של הבצק בכל שקע ובעזרת האצבעות משטחים אותו למעין קערות.
אפיית הקערות
אופים בין 10 ל-12 דקות או עד שהקערות נאפות ומתייצבות.
מצננים בתוך התבנית ולאחר מכן מקררים לגמרי על הרשת.
אם השקע בתוך הקערות לא מספיק בולט, מדגישים אותו בעזרת לחיצת תחתית כוס קטנה.
מכינים את הקרם
שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, הפודינג ואבקת הסוכר.
מקציפים במהירות בינונית עד שמתקבל קרם יציב.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
הגשה
מזלפים תלוליות קרם גבוהות בתוך שקעי הקאפקייקס.
מקשטים בדובדבני אמרנה ומגישים.