חומרים לשתי מנות
300 גרם פילה קרפיון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שום
חצי כפית פפריקה חריפה /מתוקה
גרידת קליפת לימון מחצי לימון
מלח ופלפל לטעמכם
4 כפות שמן זית
החומרים לרוטב
1 גביע יוגורט עיזים
2 שיני שום כתושות
2 כפות עראק
חצי כפית עירית קצוצה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
לקצוץ את הדג , הפטרוזיליה והשום יחדיו
להוסיף את גרידת הלימון והפפריקה
להמליח
ליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן זית עד גוון שחום.
במקביל להכין את הרוטב
לערבב את כל חומרי הרוטב, לצקת לצלחת הגשה
להניח מעל את הקבאב החם ולהגיש מייד