קבאב קרפיון עממי ברוטב יוגורט מבושם

חומרים לשתי מנות300 גרם פילה קרפיון1 כף פטרוזיליה קצוצה1 כפית שוםחצי כפית פפריקה חריפה /מתוקהגרידת קליפת לימון מחצי לימוןמלח ופלפל לטעמכם4 כפות שמן זיתהחומרים לרוטב1 גביע יוגורט עיזים2 שיני שום כתושות2 כפות עראקחצי כפית עירית קצוצה1 כף שמן זיתאופן ההכנהלקצוץ את הדג , הפטרוזיליה והשום יחדיולהוסיף את גרידת הלימון והפפריקהלהמליחליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן זית עד גוון שחום.במקביל להכין את הרוטבלערבב את כל חומרי הרוטב, לצקת לצלחת הגשהלהניח מעל את הקבאב החם ולהגיש מייד

חומרים לשתי מנות
300 גרם פילה קרפיון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שום
חצי כפית פפריקה חריפה /מתוקה
גרידת קליפת לימון מחצי לימון
מלח ופלפל לטעמכם
4 כפות שמן זית

החומרים לרוטב
1 גביע יוגורט עיזים
2 שיני שום כתושות
2 כפות עראק
חצי כפית עירית קצוצה
1 כף שמן זית

אופן ההכנה
לקצוץ את הדג , הפטרוזיליה והשום יחדיו

להוסיף את גרידת הלימון והפפריקה

להמליח

ליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן זית עד גוון שחום.

במקביל להכין את הרוטב
לערבב את כל חומרי הרוטב, לצקת לצלחת הגשה

להניח מעל את הקבאב החם ולהגיש מייד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר