קבאב

 

מוצרים ל-40-50 קבבונים קטנים
2 ק"ג בשר טחון מעורב, שכולל 1.5 ק"ג בשר בקר משובח לא שמן ו 0.5 ק"ג בשר טלה שמן מהפלדה.
או 2 ק"ג בשר טלה ללא עצם טחון הכולל כ 20% שומן .. (אופציה הרבה יותר יקרה).
2 בצלים קלפים.
1/2 צרור כוסברה.
1/2 צרור פטרוזילה.
2-3 שיני שום.
פלפל אנגלי , כמון על פי הטעם.
מלח , פלפל שחור על פי הטעם.
כ 100 ג"ר צנובר.

אופן ההכנה
מרסקים במעבד מזון את החומרים מלבד הבשר והצנוברים.

מוסיפים את העיסה והצנוברים לבשר.

מערבבים היטב וקורצים בידיים רטובות קציצות קבאב.

להגיש עם טחינה משובחת






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה