קבבוני דניס ומוסר ברוטב יוגורט

מתכון לארבעה סועדיםרכיבים לרוטב יוגורט300CC יוגורט עזים100CC שמנת מתוקה1 כף גבינה 9 אחוזמעט ג'ינג'ר טרי, שום ובצל ירוקמעט שמן זיתרכיבים להכנת קבבונים400 גרם פילה דניס ללא עור400 גרם פילה מוסר ללא עוררבע חבילה כוסברה קצוצהחצי חבילה פטרוזיליה קצוצה1 בצל סגול בינוני קצוץמעט מלח, פלפל ושמן זיתאופן הכנת הקבבוניםלקצוץ את נדגים בסכין לקוביות קטנות, להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה ושאר החומרים.ליצור באופן ידני קציצות קטנות.לצרוב את הקציצות על מחבת פסים כבדה וחמה למשך 2 דקות מכל צד.אופן הכנת הרוטבלערבב את כל החומרים, להניח לחצי שעה, ולסנן דרך מסננת צפופהצורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש לצד המנה סלט ירוק וכן את רוטב היוגורט לצד המנה או על הקבבונים והסלט.

מתכון לארבעה סועדים

רכיבים לרוטב יוגורט
300CC יוגורט עזים
100CC שמנת מתוקה
1 כף גבינה 9 אחוז
מעט ג'ינג'ר טרי, שום ובצל ירוק
מעט שמן זית

רכיבים להכנת קבבונים
400 גרם פילה דניס ללא עור
400 גרם פילה מוסר ללא עור
רבע חבילה כוסברה קצוצה
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 בצל סגול בינוני קצוץ
מעט מלח, פלפל ושמן זית

אופן הכנת הקבבונים
לקצוץ את נדגים בסכין לקוביות קטנות, להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה ושאר החומרים.ליצור באופן ידני קציצות קטנות.

לצרוב את הקציצות על מחבת פסים כבדה וחמה למשך 2 דקות מכל צד.

אופן הכנת הרוטב
לערבב את כל החומרים, להניח לחצי שעה, ולסנן דרך מסננת צפופה

צורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש לצד המנה סלט ירוק וכן את רוטב היוגורט לצד המנה או על הקבבונים והסלט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר