קבב אל באבור

מצרכים ל-4-6 מנות:1 ק"ג בשר טחון מעורב (עגל וכבש)1 בצל קצוץ דק1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור1/4 כפית אגוז מסקט טחון1/4 כוס צנוברים1 כוס טחינה מוכנה דלילה3/4 כוס שמן זית לטיגוןאופן ההכנה:מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים וחצי מכמות הצנוברים. יוצרים מהתערובת שנוצרת קציצות בגודל אצבע ומניחים על מגש. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).מחממים במחבת את השמן ומטגנים את יתר הצנוברים למשך כמה שניות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.באותו שמן מטגנים את אצבעות הבשר במשך שתי דקות. מסדרים את קציצות הבשר זו ליד זו בתבנית שטוחה ויוצקים עליהם את הטחינה הדלילה. אופים כ-20 דקות. מוציאים ובוזקים את שאר הצנוברים המטוגנים.

מצרכים ל-4-6 מנות:
1 ק"ג בשר טחון מעורב (עגל וכבש)
1 בצל קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מסקט טחון
1/4 כוס צנוברים
1 כוס טחינה מוכנה דלילה
3/4 כוס שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים וחצי מכמות הצנוברים.
יוצרים מהתערובת שנוצרת קציצות בגודל אצבע ומניחים על מגש.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את יתר הצנוברים למשך כמה שניות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
באותו שמן מטגנים את אצבעות הבשר במשך שתי דקות.
מסדרים את קציצות הבשר זו ליד זו בתבנית שטוחה ויוצקים עליהם את הטחינה הדלילה.
אופים כ-20 דקות.
מוציאים ובוזקים את שאר הצנוברים המטוגנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר