קבב דג עם יוגורט צאן

 

מצרכים לקבב
800 גרם פילה דג קצוץ דק בסכין.
3 כפות נענע טריה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה.
50 גרם צנובר קלוי
3 שיני שום קצוצות
בצל בינוני קצוץ
כפית כמון
1 פלפל שאטה קצוץ
1 כף חמאה רכה
מלח ופלפל
16 מקלות קינמון מושרים במים

אופן הכנה
מחממים תנור ל200 מעלות.

מערבבים את החומרים ויוצרים 16 כדורים (בערך 50 גרם לכדור)
מהדקים כל כדור על מקל קינמון עד לחצי מאורכו.

בתבנית על נייר אפיה משומן מסדרים את הקציצות ומכניסים לתנור החם ל10 דקות לכל צד.

מסדרים 4 יחידות למנה ויוצקים מהרוטב לקישוט.

מצרכים לרוטב היוגורט
1 כוס יוגורט עיזים
1 כפית שום כתוש
1 כף נענע קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף שמן
10 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים.
מלח ופלפל.

אופן הכנה
מערבבים את את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל המנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה