קבב טלה בצנובר ובהרט

 

4-6 מנות

חומרים:
קילו בשר טלה טחון (רצוי 20% שומן לפחות)
חצי כוס צנוברים לא קלויים
חצי כפית בהרט (או תערובת פלפל אנגלי וקינמון)
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
כפית שטוחה מלח
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:
לשים היטב את כל המרכיבים, יוצרים קציצות ומשהים במקרר 6 שעות לפחות.
אחרי הקירור אפשר להקפיא את הקציצות או לצלות אותן.
צולים על אש לא גדולה כ-5 דקות מצד אחד, או עד שהקציצות משחימות.
הופכים וצולים כ-5 דקות נוספות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה