קבב טלה עם טחינה צנוברים וסומק

 

מצרכים
1 קג' טלה טחון
50 גרם נענע קצוצה
150 גרם צנוברים קלויים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים בצלים לבנים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
3 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים וקצוצים
3 כפות גרגירי כמון שלמים
חצי כף פלפל אנגלי כתוש
מלח, פלפל שחור טחון

הכנה
מערבים את כל החומרים ומעבדים לקבבים מאורכים, צולים על גריל כחמש דקות, מפזרים מעל תערובת בצל

תערובת הבצל

מצרכים
חצי כוס שמן זית
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
10 עלי זעתר קרועים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
50 גרםצנוברים
מעט סומק

הכנה
מטגנים בשמן את הבצל, זעתר והשום עד שהוא מתחיל להזהיב, ממליחים ומפלפלים. רק לקראת הסוף מוסיפים את הצנוברים.
יוצקים על הקבב ומפזרים מעט סומק עלי כוסברה שלמים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה