fbpx

קבב טלה עם פרחי כרובית ובצל סגול בטחינה סורית

חומרים ל- 10 מנותלקבבחצי ק"ג בשר בקרחצי ק"ג בשר טלה1 כוס פרורי לחם2 ביצים שלמות1 כוס מעורב פטרוזיליה וכוסברה1 כפית כמון2 שיני שוםמלחפלפל שחור גרוספלפל ירוק חריף לפי הטעםכל מנה תקושט עם1 כף טחינה סמיכה1 כף יוגורט סמיך1 כף רסק עגבניות טרי(עגבניה טחונה בבלנדר עם שפיץ שן שום ומסוננת)1 כף שמן זית2 מדליוני בצל סגול צלויים בתנור ב- 180 מעלות, כ-20 דקות, עם מעט חמאה, סוכר, מלח ופלפל.1 פרח כרובית פרוס ל- 4 פרוסות צלוי בתנור כ-20 דקות, עם מעט שמן זית, מלח ופלפל1 כפית מחית זיתי קלאמנטה (זיתים טחונים בבלנדר עם מעט שמן זית).אופן ההכנהצולים את הכרובית בגריל פחמים או במחבת, מסדרים על צלחת עם הרטבים באופן חופשי.מניחים את הקבב על מדליוני הבצל ומקשטים בעלי רשאד.כל מנה כוללת 2 קציצות קבב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 10 מנות

לקבב
חצי ק"ג בשר בקר
חצי ק"ג בשר טלה
1 כוס פרורי לחם
2 ביצים שלמות
1 כוס מעורב פטרוזיליה וכוסברה
1 כפית כמון
2 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
פלפל ירוק חריף לפי הטעם

כל מנה תקושט עם
1 כף טחינה סמיכה
1 כף יוגורט סמיך
1 כף רסק עגבניות טרי(עגבניה טחונה בבלנדר עם שפיץ שן שום ומסוננת)
1 כף שמן זית
2 מדליוני בצל סגול צלויים בתנור ב- 180 מעלות, כ-20 דקות, עם מעט חמאה, סוכר, מלח ופלפל.
1 פרח כרובית פרוס ל- 4 פרוסות צלוי בתנור כ-20 דקות, עם מעט שמן זית, מלח ופלפל
1 כפית מחית זיתי קלאמנטה (זיתים טחונים בבלנדר עם מעט שמן זית).

אופן ההכנה
צולים את הכרובית בגריל פחמים או במחבת, מסדרים על צלחת עם הרטבים באופן חופשי.

מניחים את הקבב על מדליוני הבצל ומקשטים בעלי רשאד.

כל מנה כוללת 2 קציצות קבב.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר