מצרכים ל- 6 סועדים:
קילו וחצי דג לוקוס טחון
50 גרם ג'ינג'ר כבוש
חבילת כוסברה קצוצה
חבילת בזיליקום קצוץ
חבילת פטרוזליה קצוצה
2 חלמונים
בצל סגול קצוץ
חצי כפית כמון
כפית מלח
1/3 כפית פלפל לבן
1/2 כפית פלפל שחור טחון
קילו עגבניות חתוכות לקוביות
100 גרם חמאה
5 שיני שום
כוס יין לבן
מעט שמנת מתוקה
שמן זית – רצוי בתרסיס
אופן ההכנה:
רוטב:
מבשלים את העגבניות עם החמאה, שום, יין לבן ומעט שמנת מתוקה לעידון, עד שנוצר רוטב חלק.
בסוף מוסיפים את הבזיליקום.
קבבונים:
מערבבים בקערה את הדג עם החלמונים, בצל, כמון, מלח ,פלפל לבן, פלפל שחור, ג'ינג'ר, כוסברה ופטרוזיליה.
יוצרים קבבונים.
לצלות במחבת טפלון אחרי שריססנו במעט שמן זית.
מעבירים לגריל.
לאחר הצלייה מוסיפים את הרוטב מעל הקבבונים.
ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר. במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות המלאה, "פה אחד",
טל. 03-6912540, ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il