קבב צלוי במיני פיתה

מתכון של השף גיא פרץ - יועץ קולינרי מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). מנה מיוחדת שבה הקבב נצלה בתוך הפיתה, ללא מגע עם הגריל

מנה מיוחדת בה הקבב נצלה בתוך הפיתה, ללא מגע עם הגריל
מנה מיוחדת בה הקבב נצלה בתוך הפיתה, ללא מגע עם הגריל. צילום בן יוסטר

חומרים ל-4 מנות

400 גרם בשר כבש טחון עם 30% שומן

1 בצל קצוץ דק דק

1/2 כוס פטרוזיליה

3 כפות צנוברים

מלח ופלפל שחור

4 מיני פיתות

אופן ההכנה

מערבבים היטב את חומרי הקבב.

מחלקים ל-4 קבבים ושוטחים בפיתות בשכבה דקה, בעובי כ-1 ס"מ.

צולים את הפיתה בגריל, כ-4 דקות מכל צד.

מגישים עם טחינה.

חשוב לצלות על גריל לא חם מדי, כדי שהפיתה לא תישרף לפני שהבשר מוכן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה