קבוצת צרפת ישראל ליינות איכות מקיימת סדרת מפגשים להצגת היינות המיוחדים של יקב מאסי האיטלקי

אפאסימנטו היא שיטה מסורתית לייצור יין באזור ורונה. אשכולות נבחרים מסודרים על מגשי במבוק ועוברים ייבוש טבעי, במהלכו הם מאבדים כשליש ממשקלם, מעלים את ריכוז הצבע, הסוכר, הניחוחות והטאנינים, משמשים לתחילתו של תהליך יצור ממושך

קבוצת צרפת ישראל ליינות איכות מקיימת סדרת מפגשים להצגת היינות המיוחדים של יקב מאסי האיטלקי, המתמחה בייצור יינות מודרניים מזני ענבים עתיקים, בשילוב של שיטות ייצור מסורתיות וחדשות, תוך שמירה על ערכי התרבות של אזור ונציה.

בסדרת מפגשים יוצגו המסורת של היקב ואת היינות הייחודיים שלו.
הסדרה מחולקת לחמש הרצאות, שכל אחת מהן תוקדש להיבט שונה של היקב ושל היינות שהוא מייצר.

ההרצאה השנייה " אפסימנטו של מאסי" תתקיים ביום שני 22 בינואר בשעה 20:00 במסעדת" רביבה וסיליה" רחוב המייסדים 1, רמת השרון

אפאסימנטו של מאסי
אפאסימנטו היא שיטה מסורתית לייצור יין באזור ורונה. אשכולות נבחרים מסודרים על מגשי במבוק ועוברים ייבוש טבעי, במהלכו הם מאבדים כשליש ממשקלם, מעלים את ריכוז הצבע, הסוכר, הניחוחות והטאנינים, משמשים לתחילתו של תהליך יצור ממושך.


היינות:
MASIANCO PINOT GRIGIO &VERDUZZO 2004
CAMPOFIORIN 2003
BROLO DI CAMPOFIRIN 2003
PASSO DOBLE MASI TUPUNGATO 2005
SEREGO ALIGHIERI VALPOLICELLA ANNIVERSARIO 2004
GRANDEARELLA APPASSIMENTO 2000
COSTESERA AMARONA CLASSICO2001

ההרצאות הבאות
אמרונה, יין מיוחד במינו
האמרונה הוא יין מיוחד במינו המיוצר משילוב של שלושה זנים של ענבים: MOLINARA, RONDINELLA, CORVINA. היין מיוצר בשילוב של שיטות יישנות וחדשות. זהו יין חם, מלא, קטיפתי ומתקתק, עם עושר ומורכבות יוצאי דופן ונימה קלה של מרירות.

טופונגאטו, נשמה ארגנטינאית, סגנון ונציאני
מאסי שואפת להעתיק את הסגנון הונציאני, שמכתיב את שיטות גידול הגפנים, טכניקות ייצור היין ואופיו של היין למקומות שבהם תנאי הסביבה והתנאים התרבותיים מאפשרים זאת. תוצאות חיוביות להפליא התקבלו בעמק טופונגאטו שבארגנטינה.

היינות הסופר-ונציאניים של מאסי
יינות עם ערכי גידול הענבים, ייצור היין והתרבות של אזור ונציה. משלבים שיטות ייצור יין חדשות ומסורתיות. ממחישים את המצוינות של הטרואר, את האופי יוצא הדופן של זני הענבים המקומיים, המשולבים לעתים עם זנים בינלאומיים, ואת הייחודיות של שיטות ייצור היין.

מספר המקומות מוגבל
המחיר למפגש זה: 175 ₪
50 ש"ח יוחזרו בקניית יין בסוף האירוע

להרשמה:
צילי תורג'מן
מנהלת לקוחות פרטיים
קבוצת צרפת ישראל ליינות איכות בע"מ
טל. 03-5408387
www.fiw.co.il





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר