מצרכים:
200 גר' אטריות קדאיף
100 גר' חמאה מומסת
50 גר' אבקת סוכר
1 כפית מלח
300 גר' גבינת עיזים
300 גר' גבינת שמנת
150 גר' גבינת רוקפור
1 קופסה טונה בשמן זית כתית מעולה
כפית שום כתוש
3-4 גבעולי תימין טרי לתיבול
להגשה:
סילאן
חמוציות
מיקס גרעינים
אופן ההכנה:
להמיס את החמאה, לערבב את האטריות עם החמאה, אבקת סוכר ומלח.
ליצור צורות עגולות מהקדאיף ולאפות בחום של 170 מעלות למספר דקות עד השחמה.
לערבב בקערה את הגבינות והטונה ולתבל בשום כתוש ותימין טרי.
להניח מהתערובת מעל תחתיות הקדאיף.
להניח את המנה בצלחת שקופה להגשה.
להגשה:
לבזוק סילאן, לקשט בחמוציות ומיקס גרעינים.