קדאיף עגבניות מיובשות וגבינת עיזים

מתכון של שף רמי סויסה לחג שבועות, עבור 'הטחנות הגדולות של א"י'

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע חום זהב
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע חום זהב. צילום מנחם גרייבסקי

חומרים

500 גרם שערות קדאיף

1/2 כוס שמן

100 גרם גבינת ריקוטה

4 פטריות פורטבלו צלויות וחתוכות לרצועות

2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

100 גרם ממרח עגבניות מיובשות

100 גרם צנוברים קלויים

מלח

פלפל שחור גרוס

1 גליל גבינת עיזים פרוס

אופן ההכנה

יוצקים שמן על שערות הקדאיף, ומערבבים קלות לעטיפת השערות בשמן.

מרפדים תבניות פאי אישיות בחצי מכמות שערות הקדאיף.

מערבבים בקערה גבינת ריקוטה, פטריות, פלפלים, עגבניות מיובשות וצנוברים.

מתבלים במלח ובפלפל שחור ומניחים על הקדאיף.

מניחים פרוסות גבינת עיזים ומפזרים צנוברים.

מכסים בשכבה נוספת של קדאיף ומהדקים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע חום זהב.

מגישים חם.

 

למידע ולמתכונים נוספים

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה