קדירת בשר וכרוב כבוש

 

חומרים:
1 ק"ג בשר צואר, אסאדו, שריר
3 יחידות בצל פרוס
1 כרוב טרי פרוס לרצועות
1 קופסה כרוב כבוש
3 כוסות ציר בקר
זרעי קימל וכוסברה
פלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקה
פלפל חריף שלם

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה.
ולהוסיף את הבשר ואת הכרוב עם ציר בקר, ולבשל כשעתיים וחצי על הכיריים בחום נמוך.
להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר. ולהוסיף חצי כוס אורז
ומעט נוזלים במידה שחסר.
להמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120 מעלות. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד 10 דקות, לקבלת מעט השחמה.

www.yoji.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה