קדירת חורף- תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה ב- 20 דקות

 

מצרכים:
1 בצל גדול
5-6 תפוחי אדמה בינוניים
8 נקניקיות עוף או עגל של יחיעם
מלח, פלפל
פפריקה מתוקה וחריפה
אבקת מרק עוף
2 כפות שמן
לחם כפרי פרוס עבה

אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים בסיר גדול עד שמשחים.
חותחים 5-6 תפוחי אדמה בינוניים לקוביות ומכניסים לסיר עם הבצל המטוגן.
מוסיפים מים בכמות שמכסה את תפוחי האדמה ומבשלים.
במהלך הבישול מוסיפים לסיר מבחר נקניקיות יחיעם חתוכות לפרוסות עבות. מומלץ לחשב כ- 2 נקניקיות לכל סועד.
מתבלים במלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה ולמי שאוהב גם קצת פפריקה חריפה.
מבשלים למשך 20 דקות נוספות (עד שתפוחי האדמה רכים והנוזלים מצטמצמים).
מגישים את התבשיל בצלחת עמוקה עם לחם פרוס עבה אותו ניתן לטבול ברוטב שנשאר בצלחת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה