מצרכים
1.5 ק"ג קורקבנים מנופים ושטופים
1 ק"ג שומן אווז חתוך לקוביות
300 ג' גרגרי פלפל שחור שלם
6 יח' שורש סלרי בינוני קלוף
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כפות קימל שחור
2 כפות כוסברה יבשה גרגרים שלמים
2 כפות גרידת לימון
אופן ההכנה
לקחת מעט שומן אווז, להמיס במחבת חם ולסגור את הקורקבנים במשך דקה מכל צד לקבלת צבע שחום.
להוסיף לסיר כבד או קדירת חרס את הכל המצרכים למעט המלח וגרידת הלימון. לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים. לתבל במלח.
להגשה: לכל סועד 5 קורקבנים ושורש סלרי שלם עם מעט נוזלים. לקשט עם גרידת לימון.
