fbpx

קדרת אסדו

החומרים לחמישה ליטר מרק2 כוסות שעועית לבנה מושרת ללילה1.5 ק"ג אסדו עם עצם חתוך לצלעות5 יח' בצל יבש5 יח' תפו"א2 יח' שורש פטרוזיליה3 יח' שורש סלרי200 גר' פיטריות שמפניון שלמות4 כפות ציר בקר1 כף ציר עוף1 כף פלפל שחור גרוס2 ראשי שום חתוכים לרבעים2 כפות רוזמריןחצי כוס שמן סויה1 כוס יין אדוםאופן ההכנהבסיר גדול לחמם את השמן ולטגן את האסדו,להוסיף את הבצל ולטגן עד גוון זהוב.להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף את היין ולערבב.את השעועית יש לבשל ב 3 ליטר מים להוסיף את השעועית עם המים לבשר והבצל.להוסיף את ראשי השום.את התפו"א שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל.להביא לרתיחה ולהוסיף את הרוזמרין.לטעום ולהשלים טעם,להוסיף את הפיטריות ולבשל על אש נמוכה כשעה וחצי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים לחמישה ליטר מרק
2 כוסות שעועית לבנה מושרת ללילה
1.5 ק"ג אסדו עם עצם חתוך לצלעות
5 יח' בצל יבש
5 יח' תפו"א
2 יח' שורש פטרוזיליה
3 יח' שורש סלרי
200 גר' פיטריות שמפניון שלמות
4 כפות ציר בקר
1 כף ציר עוף
1 כף פלפל שחור גרוס
2 ראשי שום חתוכים לרבעים
2 כפות רוזמרין
חצי כוס שמן סויה
1 כוס יין אדום

אופן ההכנה
בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן את האסדו,להוסיף את הבצל ולטגן עד גוון זהוב.

להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, להוסיף את היין ולערבב.

את השעועית יש לבשל ב 3 ליטר מים להוסיף את השעועית עם המים לבשר והבצל.להוסיף את ראשי השום.

את התפו"א שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל.

להביא לרתיחה ולהוסיף את הרוזמרין.

לטעום ולהשלים טעם,להוסיף את הפיטריות ולבשל על אש נמוכה כשעה וחצי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר